Læs mere

Vores behandlinger

Skræddersyet ansigtsbehandling med Medex

Denne behandling kan bookes af alle som grundbehandling.
Hos Style Lounge er det vigtigste for os at du er tilfreds! Derfor er det en selvfølge for os at du skal kunne se resultater i din hudpleje. Uanset om du kommer til os med akne, hyperpigmentering, sart og sensitiv hud, moden/ældet hud eller noget helt andet, så har vi specielle behandler-produkter der gør at vi kan skræddersy en behandling perfekt til dig og din huds behov for at opnå de bedste resultater.

Til alle ansigtsbehandlinger bliver der benyttet de lækre resultat orienterende produkter fra Medex. Ansigtsbehandlingen kan naturligvis udføres på både mænd og kvinder.

Der indgår hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, maske og creme & serum. Efterfølgende er dervejledning i hjemmepleje mm.

Hvad kan du forvente i vores ansigtsbehandlinger?

Jeg Louise er uddannet kosmetolog og hudspecialist erfaret at uanset hvilken hudtype, hudproblem eller behov som jeg bliver præsenteret for, har jeg hjertet med i mit arbejde fra start til slut. Uanset om din hud er hyperpigmenteret, problematisk, sensitiv, hyperallergisk, dehydreret, træt eller arret, så skræddersyer jeg ALTID og kigger på alle faktorerne der kan spille ind. At løfte min klient igennem sit behandlingsforløb på den mest optimale måde, både for vedkommende og huden ikke mindst, er det vigtigste for at vi sammen kan nå et mål. For mig handler hudpleje ikke kun om 1 bestemt behandling, men at jeg forholder mig til kundens livsstil og skræddersyer fra gang til gang, således at 1 behandling aldrig er den samme som sidst. Jeg benytter mig meget af billeder undervejs, således at kunden selv kan få et grafisk overblik over sit behandlingsforløb, da det vigtigste for mig er at kunden oplever og ser resultatet med egne øjne. En sund hud kommer indefra, og derfor er det mit arbejde at forskønne det indre og ydre med vores fantastiske produkter, redskaber og gode teknikker og ikke mindst min brede viden. Jeg har en professionel tilgang til mine klienter, med en høj faglighed indenfor hudpleje og hudtilstande, dog er jeg også jordnær og uformel i forhold til mine kunder, da det er vigtigt for mig at understrege at behandlingsforløb er et FÆLLES projekt mellem du og jeg.

En god dybderens giver flotte resultater

Under udrensningen bliver hver en pore renset, så din hud med brug af den rigtige creme, får en fin glat
udstråling, og bliver mere ensartet i farve og struktur.

Den grundige udrensning klargører din hud til at tage imod og optage de både de plejeprodukter og serummer, vi benytter i behandlingerne, men også de produkter du bruger i din daglige pleje derhjemme.

En grundig udrensning er fundamentet for at opnå en flot ensartet hud.
Og du vil naturligvis i din ansigtsbehandling blive forkælet med creme og masker, der passer til netop din hudtype.

Beauty Angel


Beauty Angel lyset er en effektiv og sikker behandling, som giver en glat og smuk hud. Beauty Angel kan bruges individuelt eller kombineres med øvrige behandlinger. Man kan via et tilkøb købe Beauty Angel ansigtsmasker til lyset.

Beauty Angel lyset reducerer:
- Rynker og fine linjer
- Arvæv og strækmærker
- Tør og dehydreret hud
- Rødme og inflamation
- Mørke rander og hævelser under øjet
- Acne og uren hud
Beauty Angel kan købes som kurforløb.

Diamantslibning af huden

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.

Diamantslibning af huden er god mod:
- Acne
- Store porer
- Rynker og linjer
- Forhøjet talgproduktion
- Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
- Uren hud
- Poser under øjnene
- Affaldsstoffer i vævet
- Forhøjet pigmentering
- Hævelser i ansigtet
- Har en dybderensende effekt

Sådan foregår en diamantslibning

Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem.

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

Diamantslibning skræddersyet til din hud

Rynkebehandling, behandling af acne og uren hud, behandling af store åbne porer etc. Forskellige hudtilstande, hudtyper og hudproblemer kræver individuel skræddersyet behandling, for at få det optimale resultat.

Behandlingsforløb – Diamantslibning (Microdermabrasion)

Det er din hud og dine ønsker, der afgør, hvilken behandling eller kombination af behandlinger, vi anbefaler.

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater.

Forskellige hudproblemer kræver forskellig behandling. Her er nogle eksempler på behandlingsforløb:

Rynkebehandling
Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler vi, at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.

Er din hud lidt sart og tynd, anbefaler vi en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.

Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger, kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.

Din kosmetolog vil anbefale dig det interval, der passer til din hud.

Behandling af akne og uren hud
Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.

Ved acne eller uren hud, hvor huden er meget forhornet, anbefaler vi en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.

Hvis huden er fin og sart, anbefaler vi en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.

Vi kan også anbefale SkinPen og Oxygenbehandling til denne hudtilstand.Behandling af store åbne porer
Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.

Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

Vi anbefaler en diamantslibning om ugen, og efter et kurforløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed
Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet.

Efter sådanne periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.

Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

Ved denne hudtilstand anbefaler vi 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.

Andre behandlinger, der er gode ved denne hudproblematik er Oxygenbehandling og Japansk Lifting.

Behandling af hævelser / ødemer og poser under øjnene
Hævelser i ansigtet eller poser under øjnene kan skyldes en ophobning af affaldsstoffer i vævet.

Da diamantslibning øger blodcirkulation og vakuumsuget laver en mild lymfedrænage vil behandlingen hjælpe din hud med at få udrenset affaldsstoffer og væskeophobninger.

Du vil efter få behandlinger se at hævelserne bliver mindre, og huden vil se mindre ”brugt” ud.

Vi vil anbefale dig at få 1 behandling hver 14. dag, til det ønskede resultat er opnået.
1 x diamantslibning 250 kr varighed 15 min.
6 x diamantslibning som kurforløb 1500 kr.
Diamantslibning i forbindelse med skræddersyet ansigtsbehandling 190 kr.

Farvning af bryn og vipper – fremhæv din personlighed

Der er meget personlighed og udtryk i dine øjne. Når du får farvet dine bryn og vipper, bliver dine øjne og din personlighed fremhævet på en enkelt og flot måde.
 
Det er vigtigt, at dine bryn passer til den person, du er.
 
Mange vil selvfølgelig gerne følge moden med mørke bryn, men det duer ikke at få kraftige mørke bryn, hvis du er en forsigtig type. Og er du en meget energisk og hurtig type, vil det ikke fremhæve din personlighed, hvis du har lyse (næsten usynlige) bryn.
 
Vi har stor erfaring med at læse din type, og vejlede dig til, hvilken farve og form (på bryn), der vil passe til netop dig.
 
Vi blander ofte farverne for at finde den helt optimale farve til dig.
 

Få (øjeblikkelig) friskhed og karakter til dit ansigt

Synes du, at dit udtryk er ”forsvundet” lidt?
 
Så er farvning af bryn og vipper en rigtig effektiv behandling!
 
Behandlingen er enkel og hurtig - og du får et øjeblikkeligt resultat, som gør, at du pludselig kan få øje på dig selv igen, når du kigger i spejlet. Du vil visuelt virke mere frisk, og din øjenfarve vil fremstå meget tydeligere.
 
Det er utroligt, hvad en behandling på bare 30 min. kan gøre for dit udseende.
 

Farvning af bryn og vipper – sådan gør vi

Farvning af bryn og vipper kan være lidt angstprovokerende for nogle, fordi man skal have farve på øjnene, og samtidig ligge helt stille og holde øjnene lukket.
 
På klinikken farver vi vipperne først, og venter med at ordne brynene til bagefter.
 
Det vil sige at du får lov til at ligge i et dejligt varmt rum med roligt musik og beroligende vatrondeller på øjnene, så øjnene holdes i ro. Mange falder faktisk helt hen under farvningen af vipperne.
Når indfarvningen er færdig, tages farven forsigtigt af, og øjnene skylles med saltvand, så vi er sikre på, at alt farven er kommet af. Det er utrolig behageligt at få skyllet sine øjnene i saltvand

Farvning af bryn – form og farve er vigtig

Efter farvning af vipperne bliver brynene farvet.
 
Du får råd og vejledning i, hvilken farve og hvilken form din kosmetolog vil anbefale dig.
 
Vi er meget grundige i vores formning af bryn, og før vi retter til med en pincet, vokser vi brynene, så man får alle de små lyse hår med.
 
Voksen, vi bruger til ansigtet, er en speciel mild og beroligende oliven-voks.
 

Hvor tit skal bryn og vipper farves?

Hvis de flotte markerede øjenomgivelser skal være en del af dig, anbefaler vi, at du får farvet dine bryn og vipper ca. hver 3.- 4. uge.
 
Farvning med det interval sikre, at dine bryn og vipper altid fremstår flotte og velplejede - og på den måde er de med til at understrege din personlighed og dit udtryk.

Manicure og pedicure / CND SHELLACK

Med en manicure og pedicure bliver hænder og fødder behandlet i CND’s profesionelle produkter. Her bliver der taget hånd om tørre eller beskadiget negle og neglebånd, neglene bliver poleret filet og der kan i forbindelse med en fodbehandling også tilkøbes en detox-behandling, som er yderst effektiv for krop og
sjæl.


Makeup, håropsætning og styling

Vores makeupartist Line tilbyder let aftenmakeup, dagsmakeup, festmakeup og bryllupsmakeup. Hun arbejder med Mineralogi.

Vi tilbyder både alm styling/krøller/bølger med glattejern og hår opsætning.


 


Style Lounge ApS

v/ Line
Danmarksstræde 26
7000 Fredericia
Cvr. 38972707

Tlf. 50404925
E-mail: stylelounge7000@gmail.com

Åbningstider

Mandag 09:00 - 15:30
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk